Webbsajter vid uppgradering till nya Sofie

Ett förtydligande till er som har webbplatser med Sofie 7 idag:

Utseendet på webbsajter gjorda i Sofie 7 kommer inte att flyttas över till nya Sofie (Sofie 8) när ni uppgraderar. I nya Sofie ingår en färdig publik webbplats – klar att använda från start. Vilka objekt ni väljer att visa fixar ni på egen hand i den administrativa delen, ungefär som ni gjort hittills i Sofie 7.

Utseendet på er publika sajt kan ni själva justera. I Sofie Bas kan ni välja bland olika färgteman och lägga in er egen logga. I Sofie Plus kan ni dessutom komplettera stilmappen för den publika sajten. Detta kräver teknisk kunskap om CSS, även om allt görs via webbgränssnittet. I Sofie Pro kan ni göra allt som man kan göra i de övriga nivåerna, men ni kan dessutom skapa er ett helt eget tema.

Läs mer om skillnaderna mellan de olika utgåvorna av Sofie.