Support under sommaren 2020

Hej alla Sofie-kunder!

Som alla vet så är det nu snart semestertider och supporten kommer att vara stängd 20/7 – 17/8. Ni kan alltid maila in ärenden till sofie-support@helpdesk.vbm.se, vi kommer att ta hand om dessa direkt supporten öppnar. Telefonsupporten är avstängd mellan 6/7 t.o.m 17/8. Observera dock att det går bra att maila som vanlig fram till 20/7, detta gäller även akuta driftärenden.

Vi kommer dessutom hålla koll på ärendena som kommer in under semesterperioden och försöka lösa eventuella akuta situationer i Sofie 8. Om det uppstår en akut situation under perioden 20/7 – 17/8 går det bra att kontakta vår samarbetspartner Team Norr som sköter akuta driftärenden under sommaren, de nås på: 090-690 31 00 vardagar mellan 10-17. Notera att detta endast berör akuta driftsärenden. Uppge gärna att de gäller driften hos Västerbottens museum och Sofie som det gäller.

Facebook-gruppen kommer inte övervakas under semesterperioden.

Med vänliga hälsningar,

Erik Damber / Sofie-support