Utställningar

Lägga till en utställning hittar du som vanligt i vänster menyn. Det första man gör där är att klicka på “Lägga till en utställning”. Här kan du lägga till generell beskrivning samt lägga till en omslagsbild som ska representera utställningen.

Titel måste fyllas i innan man kan skapa sidor i utställningen. Rekommenderat är att fylla i allt man vill ha med sedan spara utställningen. Du kan närsomhelst gå in och redigera den på samma sätt som te.x. en Samling. När du är klar och har sparat samt gått in på redigera så är det dags att lägga till sidor till utställningen. Knapp för detta hittar du längst ner på sidan när du kommit in på din utställning.

Lägg till sida

En utställning består av flera sidor. Här skapar du dessa. Skriv in en titel på sidan och välj sedan önskad layout under Nytt block. Det finns möjlighet att ha flera block inom varje sida, tryck bara på “Lägg till nytt block med innehåll”. När du är klar så sparar du ändringarna.

När du sedan ska välja objekt som ska ingå på sidorna så kan du även söka rätt på dem direkt i verktyget då avancerade objekt sökning är möjlig.

På översiktssidan på utställningen så kan du sedan ändra ordningen på sidorna om man har flera, det är bara att dra fälten så man får önskad ordning.

Utseende

Man kan även välja layout för utställningar i konfigurationen för de publika temat, hittas längst ner på den sidan. Går att välja att utställningen visas i fullbredd eller som sidopanel, bara att prova sig fram till vilken man tycker passar bäst.